Zabila bohatou dámu sériová vražedkyně?

Obzvlášť podivná vražda čeká tentokrát Kůstku a Boothe ze Sběratelů kostí. Při pátrání po tom, kdo zabil ženu v bažině, se zdá, že sériová vražedkyně znovu útočí.

Zabila bohatou dámu sériová vražedkyně?

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Další oběť z rodiny

Situace je o to podivnější, když se odhalí identita oběti – je jí Stephanie McNamara, sestra Trenta McNamary zavražděného pár dílů zpátky. Ve 12. díle 9. série byl Trent, Hodginsův přítel z dětství, nalezen u sebe doma a zdálo se, že spáchal sebevraždu. Teď je po smrti i jeho sestra.

Dobrá familie

Oba sourozenci pocházejí z bohaté a vysoce postavené rodiny, vraždy tedy řeší rovnou FBI. Kůstka a Booth mají podezření, že se vrátila takzvaná Tajemné vražedkyně, která jim přímo před práh právě ve 12. díle naservírovala ostatky Lany Brewster. Otázkou je, proč nyní zabila přímo Stephanii… Peníze? Moc? Nebo prostě jen čin psychopatky? Žena má navíc na rukou nalepené nehty předchozích obětí vražedkyně. K čemu to odkazuje?

Kočka z Gossip Girl

Než se pustíte s Kůstkou a Boothem do dalšího pátrání, tak jen malé připomenutí… Stephanii McNamaru ztvárnila známá americká herečka Kelly Rutherford. Pro blond šarmantní dámu to nebyla jediná „vysoce postavená“ role – znát ji můžete třeba jako členku newyorské smetánky Lily van der Woodsen v seriálu Super drbna. Velice známou se stala také jako Megan Lewis z populárního devadesátkového seriálu Melrose Place.

Kdo a proč ji ve Sběratelích kostí zavraždil?

Uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.