Z ošklivého kačátka se stala Carrie ze Sexu ve městě

Poznali byste, kdopak se to na nás zubí z fotografie? Nikdo jiný než vzor krásy mnoha žen, Sarah Jessica Parker! Tu samozřejmě znáte nejlépe jako Carrie Bradshaw, novinářku z New Yorku.

Tajemství její krásné postavy bychom mohli najít už v dětství, kdy navštěvovala velmi pilně baletní školu v souboru Cincinnati Ballet, a poté dokonce tančila v newyorském American Ballet Theatre. Svou hereckou kariéru zahájila jako osmiletá holčička a zahrála si v Andersenově televizní pohádce Dívka se zápalkami. Možná nás překvapí, že Sarah dokonce hrála i v muzikálu, kde předvedla svůj úžasný pěvecký talent. V 90. letech začala zářit ve filmech a objevila se i po boku slavných herců, jako je například Johnny Depp.

V roce 1998 dostala Sarah nabídku hrát v seriálu Sex ve městě, kde ztvárnila Carrie Bradshaw, která jí zajistila čtyři Zlaté glóby a dvě ceny Emmy.

Chcete vědět, jak se Carrie Bradshaw měnila během seriálu Sex ve městě? Podívejte se tady!

Zajímavé je, že původně měla být Carrie brunetka, ale den před natáčením se režiséři rozhodli pro blond. Přirozená barva Sarah je však hnědá! Ani Cynthia Nixon nedopadla lépe, představitelka Mirandy se kvůli roli musela zase z blond přebarvit na zrzavo.

Sarah Jessica Parker v ráji bot Manolo Blahnik. Foto: isifa.com

Lásky? To není pan Božský, ale Robert Downey Jr.

Jednou z velkých lásek Sarah byl i charismatický Robert Downey Jr., který ztvárnil například Ironmana nebo Sherlocka Holmese. Chodili spolu sedm let, zatímco Robert ke konci vesele objevoval kouzla drog. Nyní Sarah šťastně žije s Mathew Broderickem, s nímž má tři děti, a kterého můžete znát z filmu Godzilla. Nejprve se jim v roce 2002 narodil syn, ale když se pokoušeli o dalšího potomka, moc se jim to nedařilo. Najali si tedy náhradní matku, která jim v roce 2009 porodila krásná dvojčata. Právě porod Sarah způsobil, že pátá série Sexu ve městě má jen osm dílů, což je škoda hlavně pro nás fanynky.

Nenechte si ujít příběh Carrie, která se nebojí zeptat! Seriál Sexu ve městě ve 22.20.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.