Z nového traileru s Channingem Tatumem stříká sex!

Nádech a výdech, budete to potřebovat. Channing Tatum je zpět v plné síle a víc sexy než kdykoliv dřív. Světlo světa totiž uviděl trailer k filmu Magic Mike XXL. Na Primě jste mohli vidět první díl s českým názvem Bez kalhot.

Zatímco máme všichni plnou hlavu filmového ztvárnění 50 odstínů šedi, v létě se na nás řítí další filmová premiéra plná sexu. Sice rozhodně ne takového jako s panem Grayem, ale i tak to bude stát za to!

Film Bez kalhot před třemi lety způsobil totální senzaci. Příběh o striptérech, kteří umí používat nejen tělo, měl po celém světě obrovský úspěch. Channinga Tatuma jste mohli vidět v hlavní roli kluka, který se živí striptýzem proto, aby byl co nejblíže svému snu stát se designerém. Jenže i k tomuhle snu jsou potřeba hlavně peníze. A Channing si vydělává tělem, nutno podotknout, že mu to jde moc dobře.

A v létě se na nás řítí pokračování příběhu, který je takovou malou autobiografií samotného hollywoodského herce. Tu historku známe všechny, a až půjdete z kina, budete za ni děkovat bohu.

Podívejte se na nový trailer Magik Mike XXL, který přímo stříká mužstvím:-)

Podobné články

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.