Vyhrajte lístky na koncert Erasure se Sexem ve městě!

Milujete Erasure? Tak to je dobrý důvod proč soutěžit o 4 lístky na koncert této legendární kapely, který se uskuteční 15. listopadu 2011 od 20.00 v Incheba aréně.

Jestli navíc znáte seriál Sex ve městě, jste o další krůček k výhře blíž. Stačí jen správně odpovědět na otázku v herním formuláři a být 100. správně odpovídajícím.

Kromě vstupů na koncert se výherce osobně setká s kapelou, na koncert může pozvat své tři kamarády a společně se pak pobaví na after party, která se bude konat v Klubu Kostel (Kostel sv. Michaela archanděla), Michalská 29, Praha 1.

Tak neváhejte a zapojte všechny své kamarády – ten z nich, který vyhraje, může na tento exkluzivní hudební večer pozvat ostatní. Soutěž začíná v úterý 1. 11. a trvá do úterý 8. 11.

Více podrobností o soutěži najdete v herním řádu.

V soutěži vyhrála Kamila Brothánková.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.