Všechny účesy, které vystřídala Carrie Bradshaw!

Přestože by měla být Carrie Bradshaw po posledním dílu Sexu ve městě už dávno za zenitem. Je tomu právě naopak. Její styl je stále studnicí inspirace pro mnohé ženy. My se teď podíváme na její účesy. Na některé si totiž možná ani nepamatujete!

Na Prima love můžete sledovat dvakrát denně jeden díl Sexu ve městě. Už dnes ve 22.15 uvidíte další – a velmi povedený. Tentokrát totiž Carrie řeší hlavně problém svých přítelkyň. Zatímco Miranda právě prožila "paraolympiádu v početí" a otěhotněla se svým expřítelem Stevem ("který má jednu kouli a ona líný vaječník"). Charlotte se stále snaží otěhotnět. Nemůže se srovnat s tím, že Miranda otěhotněla, i když dítě nechtěla.

Carrie našla zásnubní prsten od Aidana!

Co uvidíte dnes? Carrie při úklidu Aidanových věcí najde zásnubní prsten. Okamžitě se se svým nálezem svěřuje svým kamarádkám a za každou cenu se snaží vyhnout chvíli, kdy by měl Aidan možnost ji požádat o ruku. Miranda se rozhodla říct o svém těhotenství Stevovi. Charlotte začala užívat hormonální injekce, aby se tak zvýšila šance na početí. Počítá však i s možností adopce, což se však za žádnou cenu nelíbí Treyově matce. Samantha odlétá s hotelovým magnátem Richardem Wrightem do Ria de Janeira.

Účesy Sexu ve městě

Stejně jako styl, tak se i účesy všech čtyřech slavných představitelek proměnovaly během šesti sérií poměrně divoce. My jsme se zaměřili na Carrie Bradshaw, kterou si všichni nejvíce pamatují hlavně s delšími kudrnatými vlasy a jako něžnou blondýnku s melírem.

V šesté sérii se s ní ovšem loučíme jako s čokoládovou brunetkou s lehkým ombré. Ano, v době, kdy ombé ještě nebylo vynalezeno. Carrie byla prostě vždy napřed!

Podívejte se na galerii jejich účesů:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.