Seriály a filmy

11. listopadu 2014 22:00

Petra Kloidová

Ve středu se na vás řítí nová reality show Malé královny krásy!

Prima love vám ve středu představí novou reality show, která posledních pár let hýbe Amerikou. Nahlédněte do zákulisí světa soutěží krásy, kterých se účastní malé dívky! Už ve středu v 17.55!

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, které pocházejí z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat.

Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízejí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky.

Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce o akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci.

Ráj pro pedofily?

Malé královny krásy se během vysílání na amerických obrazovkách nevyhnuly kontroverzi. Vyvolaly ji kostýmy některých soutěžících a názor psychologa, že podobné dětské soutěže krásy nejsou pro jejích účastnice hrou, ale tvrdým tréninkem v co nejvěrnějším napodobování dospělých protějšků. Další odborný názor zněl, že rodiče mají své děti chránit a uvědomit si, že televizi sleduje kde kdo – i pedofilové.

Show Mladé královny krásy můžete sledovat od pondělí do pátku na Prima love v 17.55!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.