Ve službách FBI uvidíte i hvězdu z Beverly Hills

Ve službách FBI Tiffani Thiessen slouží jako Elizabeth Burke, postava, která rozhodně stojí za pozornost Značnou slávu jí však už před více jak dvaceti lety přinesly i další televizní role. Než si dáte další díl vydařeného seriálu, mrkněte na info o této krásné herečce.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Kráska z titulní strany

Aktuálně dvaačtyřicetiletá herečka skočila rovnýma nohama do popularity už hodně mladá. V roce 1987 se tedy stala Miss Junior America a krása ji dovedla nejen na titulní strany řady magazínů, jakým je například vydání časopisu Teen z roku 1988, ale i k první televizní roli.

Hvězda teenagerů

Tou byla postava Kelly Kapowski, populární studentky a roztleskávačky na střední škole v teenagerském seriálu Saved by the Bell – Konečně zvoní. Půvabná hrdinka randila v seriálu s jistým Zackem Morrisem. Toho hrál Mark Paul Gosselaar, s nímž ve skutečnosti nějakou dobu chodila i sama Tiffani.

A právě s tímto obrázkem na triku přišel v roce 2011 na akci MuchMusic Video Awards i zpěvák Justin Bieber, který se vyznal z toho, že Kelly je jeho oblíbená hrdinka. Její někdejší představitelka mu o něco později laskavost oplatila a vzala si triko s Bieberovou podobiznou na projekci snímku Horrible Bosses.

Mrcha, to je výzva

Další kariérní i vztahová pecka pro Tiffani přišla v půli 90. let. Tehdy se totiž rozhodla naskočit do jiného typu role a vystřihla problematickou “mrchu” Valerii Malone v hitovce Beverly Hills 90210. V legendárním teenagerském seriálu účinkovala od 5. do 9. sezony a tři roky chodila také se svým seriálovým kolegou Brianem Austinem Greenem – dohromady se dali ještě před Tiffaniným nástupem na svého času nejslavnější fiktivní střední světa. Nutno podotknout, že právě Brian a Tiffany byli věkově patrně nejblíž teenagerským charakterům, které představovali, a to herečka do seriálu přišla “až” ve 22.

Perlička: Ač se v seriálu opravdu nemusela s Kelly Taylor, kterou představovala Jennie Garth, ve skutečnosti šla Tiffani Jenn jako hlavní družička při svatbě s Peterem Facinellim.

Ve službách FBI

Tiffani Beverly Hills opustila v roce 1998 a později se objevovala především v menších filmových a seriálových rolích. Z nich vyčnívá především snímek Woodyho Allena Hollywood v koncích, kde si Tiffani můžete pamatovat jako blondýnku. V hlavní roli doktorky Kayly Martin se pak, už opět jako tmavovláska, objevila v 10 let starém katastrofickém snímku Pandemie. Ve Službách FBI, které odstartovalo o tři roky později, však představuje výrazně povedenější zářez ve filmové kariéře!

Krásná máma

Co se osobního života týče je Tiffani už přes 10 let provdaná za herce Bradyho Smithe. S ním má dvě děti – pětiletou dcerku Harper a syna Holta, který se narodil v loňském roce a jejichž snímky Thiessen rozhodně před světem neskrývá.

Tiffani Thiessen Instagram; foto: Instagram.com

Tiffani Thiessen děti; foto: Instagram.com

Před svatbou, kromě již zmíněných partnerů, Thiessen chodila s kolegy Davidem Stricklandem a Richardem Robertem Ruccolou. S Ruccolou se dokonce zasnoubila, ale nakonec se rozloučili. A pozor! Od loňska má Tiffani Thiessen také svůj vlastní pořad o vaření Dinner at Tifanni´s na Cooking Channel. Před nedávnem se právě v tomto pořadu před kamerou znovu sešla právě se svým někdejším seriálovým kolegou i přítelem Markem Paulem Gosselaarem.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.