Ve službách FBI se objeví herec, který díky Miloši Formanovi vyhrál Zlatý glóbus!

Kolem Sama se točí další díl populárního seriálu. Tahle postava má totiž tajemství! Než zjistíte jaké, mrkněte na pár zajímavostí o jeho představiteli Treatu Williamsovi. Ten spolupracoval s Milošem Formanem na slavném muzikálu Vlasy. Poznáváte ho?

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Hippie start

Psal se konec 70. let a do kin vtrhly Milošem Formanem zrežírované Vlasy. Hlavní postavu fešáckého Bergera si nezahrál nikdo jiný než právě Treat Williams. A to tak skvěle, že mu charakter svobodomyslného hipíka vynesl nejen velkou pozornost, ale i nominaci na Zlatý glóbus v kategorii hereckých nováčků.

Bohužel ji, stejně jako další dvě nominace z let 1981 a 1984, neproměnil, ale i tak je jeho herecká kariéra slušná. Z novějších snímků má na hereckém koutě třeba 127 hodin, Star Wars: Impérium vrací úder, drama Chladnokrevný, Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější nebo seriál Everwood, kde si střihl hlavní roli.

Vášeň pro letadla

Williams však nepropadl jen hereckému řemeslu, ale má i další velkou lásku. Charismatický pětapadesátník totiž už desítky let rád létá, a je dokonce leteckým instruktorem.

Hlavu v oblacích si tak drží i téměř čtyřicet let poté, co ztvárnil nespoutaného Bergera. A osobní život? V něm má prim jeho dlouholetá manželka Pam Van Sant, syn Gill a dcera Elinor.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.