Ve službách FBI: Peter má novou šéfovou. Jak zvládne Neila?

Nová tvář ve službách FBI! Peter a spol. mají nejen další případ, ale i zbrusu novou šéfovou! Co je posila týmu zač?

Šéfová má jasný cíl

Pragmatická a hodně ambiciózní. To jsou, alespoň na první pohled, charakteristiky Amandy Callaway, která k newyorskému oddělení přijíždí z Atlanty. Callaway je v New Yorku s jasným cílem – chce, aby bylo toto oddělení absolutně top. Možná však skrývá nějaké to tajemství…

Od tančící rosničky ke kriminálkám

Callaway si vystřihla americká herečka Emily Procter, která rozhodně není neznámá fanouškům kriminálek. Její kariéra však původně měla mít asi trochu jiný směr. Rodačka ze Severní Karolíny totiž nejprve vystudovala neobvyklou kombinaci – žurnalistiku a tanec. Následně začala uvádět zprávy o počasí pro severokarolínskou WNCT-TV v Greenville. Nicméně se také zamilovala do herectví a už krátce po promoci dostala malé štěky.

Prorazila v komedii

První hlavní role však přišla “až” v 28 letech po boku Davida Schwimmera v komedii s hanbatým názvem Kozy, kozy, kozičky, která (překvapivě) pojednává o počátcích plastické chirurgie. Republikánku Ainsley Hayes si zahrála v populárním seriálu Západní křídlo, největší úspěch jí však přinesla bezpochyby Kriminálka Miami, kde si střihla balistickou expertku Calleigh Duquesne. Emily si ale můžete pamatovat i z komedie Poplach na skautském táboře, kde se objevila po boku Leslieho Nielsena, dramatu Na dně oceánu nebo Agenta v sukni 2.

Běžkyně na dlouhé tratě

Co se soukromého života týče, tak je herečka, která 8. října oslaví 48 narozeniny, známá svou vášní pro běhání – věnuje se mu pět dnů v týdnu a miluje různé závody a maratony. Má ale i spoustu dalších zájmů – je vášnivou hráčkou pokeru, angažuje se v charitě a baví ji navrhovat interiéry, což jí vyneslo místo porotkyně v televizní show o bydlení. Od roku 2008 je vdaná za muzikanta Paula Bryana, s nímž má šestiletou dcerku Philippu Frances.

Mrkněte na fotky

Emily je sice pověstná tím, že si své soukromí dost chrání, na druhou stranu patří ke hvězdám, které jsou, byť umírněně, aktivní na Instagramu. A sem tam tak tedy nechá fanoušky do svého života mimo seriály nahlédnout.

Další díl seriálu Ve službách FBI můžete vidět ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.