Ve Sběratelích kostí se objeví nová postava stážistky!

Nejen na další napínavý případ, ale i malou novinku láká úterní díl seriálu Sběratelé kostí! O co jde? Uvidíte už za chviličku! Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Podivný plavec

Začneme, jak jinak, vraždou. Obětí té aktuální se stal školní trenér plavání a místo, kde skončil, je vzhledem k jeho práci vskutku bizarní – vylovili ho ze dna studny. A když Kůstka zapátrá a projede důkazy a svědectví, vyplují teprve zajímavé věci – trenér totiž žil dvojím životem a jeho aktivity mimo kampus jsou vskutku pozoruhodné.

Mladá krev

Tým však řeší i radostnější události. Třeba novou posilu – mladou stážistku Jessicu Waren. Jess to (jak jinak, pokud se dostala do tak dobré společnosti) pořádně pálí. Nejenže absolvovala univerzitu už v 19 letech, byla i nejlepší z ročníku! Nicméně její přístup k vědě se od názorů Emily "Kůstky" Brennan výrazně liší... Ale to už časem uvidíte sami. Jess se v dnešním díle objeví v seriálu poprvé, ale rozhodně ne naposledy!

Roli šikovné stážistky si střihla Laura Spencer. Asi dosud největší rolí sympatické Američanky je shodou okolností opět osoba vědeckého založení – postava Emily Sweeney v seriálu Teorie velkého třesku (můžete sledovat na Prima Cool). Emily je rudovlasá dermatoložka a také přítelkyně jednoho z hlavních hrdinů seriálu Raje. Jinak jste ji mohli vidět třeba ve webseriálu inspirovaném klasikou Pýcha a předsudek s názvem The Lizzie Bennet Diaries. Zahrála si tu "moderní" Jane Bennet.

Jaká bude Lauřina premiéra ve Sběratelích kostí?

Uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.