Seriály a filmy

31. července 2013 12:00

Petra Kloidová

Ve čtvrtek se na Love podívejte na nejtěžšího muže světa!

Kolik může vážit nejtěžší muž? Tři sta kilogramů? Přidejte. Patrick Duel se pyšní nejvyšší hmotností na světě. Žije v Nebrasce a musel si dům upravit dle zvláštních parametrů. Přesto bojuje za to, aby byl štíhlejší...

Dokument na Prima love ukáže život muže, který se neustále potýká se snahou zhubnout a svojí nedostatečnou disciplínou. Nebo může za jeho neskutečné obžerství nemoc?

Patrick Duel je morbidně obézní muž, který se doslova projídá k smrti. Vážil už téměř půl tuny (482,6 kg) a byl nejtlustším mužem světa, když byl donucen podstoupit operaci, tzv. gastrickou bandáž žaludku, která mu „za pět minut dvanáct“ vysloveně zachránila život.

Jenže disciplína Patrickovi nic neříká. Přes veškerou snahu i peníze, které vložil do své léčby, nebyl schopen omezit jídlo. Moc dobře věděl, že pokud se nepřestane přejídat, zemře.

Patrick Duel potřebuje neustálou péči

S Primou love máte možnost sledovat celý příběh obézního Patricka a jeho snahu o překonání nutkavé potřeby sníst cokoliv. Dokument také ukáže, jak věda vysvětluje různé příčiny skrývající se za obezitou lidí a jakou extrémní fyzickou námahu musejí obézní vyvinout, aby správně pečovali o sebe samé. Řekněme si to na rovinu, uzvednout půl tuny každý den jen cestou záchod musí stát obrovské úsilí.

Na Prima love ve 20.15 uvidíte dokument Neuvěřitelné životy: Půltunový muž!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.