Vařila pro Clintona, teď peče Báječné dorty!

Slunná jižní Kalifornie má na vzhled a společenské postavení vysoké nároky. To znamená, že i na cukrárnu Sweet Cheeks Baking Company, která právě Božské dorty vytváří!

Dorty musejí být pohádkové. S reality show Báječné dorty navštívíme tři cukrárny a podíváme se, jak fantastické kreace vznikají. Musejí být nejen dokonale upečeny, ale i sestaveny. A věřte nebo ne, to je věda!

Ve Sweet Cheeks Baking Company dělají zhruba patnáct dortů za víkend. Od tradičních až po neobvyklé. Cílevědomá majitelka má za sebou velice zajímavý životopis. Přestože pekla odmalička s maminkou, kariéru zahájila u námořnictva a skončila jako kuchařka prezidenta Clintona. Osud ji ale stále naváděl ke stejné činnosti. Pečení dortů pro ni byla láska a teď i touha.

Podívejte se na nejhezčí dorty od Sweet Cheeks Baking Company:

Bláznivé svatební zakázky

Klienti cukrárny mají někdy tak náročné nápady, že na jednom dortu musí pracovat několik lidí. Nastávající manželé chtějí dort, na kterém budou jejich dva psi – čivava a australský honácký pes. Větší pes bude mít v puse tenisák, menší bude sedět na stoličce. Dort stojí 2 500 dolarů. Problém nastává s horkem, které kazí práci. Dort se roztéká, je třeba ho dávat do ledničky.

Cake Goodness je cukrárna proslulá nenapodobitelnými originály. Právě tu tvoří dort pro velkou charitativní akci. Bude z vanilky a čokolády. Vysoký asi metr, s dětským hřištěm a hasičským i policejním autem. Dominantou bude mrakodrap s běžci do schodů. Vše samozřejmě jedlé. Cena? 2 000 dolarů...

Jak vypadají dorty za 2 000 dolarů? To uvidíte v reality show Báječné dorty na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.