Vánoční jarmark

Chcete se odměnit příjemným předvánočním setkáním na sedmém Jarmarku OnaDnes.cz, ke kterému se letos poprvé přidala i Prima love?

Přijďte s námi prodávat a nakupovat v dobročinném bazárku o stříbrné neděli 16. 12. do Průmyslového paláce v pražských Holešovicích.

Tradiční bazárek oblečení, bot, doplňků i dětských věcí začíná v rámci Vánočních trhů Incheba v 8.30 a potrvá do 16.00. Prodávat se bude především v levém křídle paláce. Čeho se vzdáte a neprodáte, to si odveze Diakonie Broumov. Ve střední hale najdete posezení u kávy Starbucks a také Alíkův dětský koutek.

Nadace Terezy Maxové

Svůj stánek tu opět bude mít Nadace Terezy Maxové dětem, které – jako pokaždé – věnujeme dobrovolný výtěžek z akce. Nadaci můžete přispět také koupí některého z výrobků dětí z dětských domovů.

Moderátorka má pro vás připraveny soutěže o zajímavé ceny i velkou tombolu. Zatančí vám František Šimčík, chlapec z dětského domova, na jehož studia na taneční konzervatoři jste přispívali na posledním zářijovém Jarmarku. (Více o minulém Jarmarku čtěte ZDE) K vánoční atmosféře přispěje pěvecký sbor Cancioneta Praga.

Pár svých kousků do dražby již tradičně pošle topmodelka Tereza Maxová, potkáte se tu s herečkou Michaelou Maurerovou, která bazárky miluje, moderátorkou TOP STAR Love Martinou Gavriely nebo vítězkou reality show Nelou Slovákovou. I ony přinesou něco na prodej.

Kapacita prodeje je vyčerpána, registrace skončila

Zaregistrovaní prodejci budou mít k dispozici 375 stolů. V případě potřeby si můžete vzít vlastní stojan. Parkování přímo v areálu pro vás zajistíme. Kapacita prodávajících je naplněna, prosíme, již se nehlaste. V případě, že se do konání Jarmarku někteří z vás odhlásí, oslovíme další zájemce.

Foto: Petr Topič, MAFRA

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.