V životě seriálového chirurga se odehrává zemětřesení. Co se děje?

Hvězda jednoho z nejslavnějších amerických seriálů Chirurgové, Patrick Dempsey, prožívá v osobním životě velké změny. Do médií se v poslední době dostala zpráva, že se se svou ženou rozvádí. Co je na tom pravdy?

Patrick Dempsey hraje svého Dereka už přes deset let, další řada Chirurgů se natáčí v L.A., zatímco vy můžete sledovat desátou řadu Chirurgů na Prima love každou neděli po 22. hodině.

Co se tedy s fešným Patrickem, který nedávno oslavil devětačtyřicáté narozeniny, děje? Vypadá to, že milovník automobilů má zaječí úmysly. Do médií se dostala zpráva, že se rozvádí se svou ženou, s kterou měl několik let harmonický vztah a společně vychovávali děti.

Kolik Patrick Dempsey díky Chirurgům už vydělal? To se dozvíte tady:

Patrick nedávno nechal vyfotit i jeho luxusní sídlo v Kalifornii pro jeden z luxusních designových časopisů. Jeho vilu můžete v klidu považovat za umělecké dílo. Web Prima living vám přinesl video, jak to u něj doma vypadá:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.