V sobotu uvidíte příběhy ze života: Nebezpečné myšlenky

Detektivka z mravnostního oddělení se probudí po čtyřdenním kómatu. Někdo se ji pokusil zabít. Ona si nic nepamatuje, ale bude muset rychle přijít na to, kým byla. V sobotu ve 20.15 na Prima love můžete sledovat jeden z dalších dílů, které napsal sám život.

Kanadský thriller Nebzpečné vzpomínky vypráví o ženě, která se budí celá rozbolavěná z kómatu. Lékaři jí řeknou, že byla brutálně napadena. Žena bývala detektivkou z mravnostního oddělení filadelfské policie. Anna Walkerová si bohužel vůbec nic ze svého předchozího života nepamatuje. Podaří se jí přijít na to, kdo se ji pokouší zabít dřív, než přijde o své blízké nebo o život…?

Bude její probuzení znamenat jenom další smrt?

Anna nepoznává vlastní rodinu, přátele ani kolegy. Jediné, co ví, je, že se ji někdo pokusil vyslýchat a následně se jen zázrakem neutopila v přístavu. S pomocí svého kolegy Dereka i manžela Tata s dcerou Emily začíná pátrat ve své minulosti, ale to, co objevuje, se jí příliš nelíbí.

Čeká ji tedy nejen boj o znovustmelení vlastní rodiny, ale také nebezpečné pátrání po tom, kdo stojí za pokusem o její vraždu. Jenže si nepamatuje, komu může věřit, a nebezpečí tak může přijít i z té nejméně očekávané strany…

Dívejte se na Primu love a její příběhy ze života každou sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.