Seriály a filmy

25. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

V sobotu na Primě zazáří originální hvězda filmů Pedra Almodóvara!

Odvrácenou stranu lesku a luxusu modelingu přináší francouzský snímek Svět jí ležel u nohou. Hlavní hrdinka si projde peklem. Snímek Svět jí ležel u nohou uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Všechno se nicméně obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy jí její kamarádka přihlásí do modelingové agentury. Eva, která si připadá všechno možné jen ne hezká, pořádně zaujme. A tak trochu proti své vůli nastartuje zářivou modelingovou kariéru, která má ale pořádně hořký konec…

Rossy svou existencí zbořila mýtus krásy

V snímku září nepřehlédnutelná španělská herečka, kterou proslavily snímky Pedra Almodóvara. Rossy se objevila například ve filmech Ženy na pokraji nervového zhroucení, Květ mého tajemství nebo Rozervané objetí.

Sama je přitom se světem modelingu také spojena – její výrazný obličej totiž zaujal světové návrháře. Jako modelka spolupracovala například i se slavným Jeanem Paulem Gaultierem. Dvaapadesátiletá máma dvou synů žije v současnosti v Paříži. A to, že je svá a pořádně si to užívá, ukazuje i na svém Instagramu. Tato dáma má prostě šmrnc!

A originální vkus jakbysmet.

Francouzský film Svět jí ležel u nohou uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.