V sobotu budete na Love hledat pravého vraha!

Sobotní večer na Prima love bude ve znamení thrilleru Odsouzená za vraždu. Jane není ani omylem žádná světice, ale osm let seděla nevinně. Alespoň je o tom přesvědčená. Po návratu ji však čeká daleko větší překvapení, než by předpokládala...

Dovedete si představit, že se pohádáte se svým nesnesitelným manželem, s kterým už hádky vypadají jako malé osobní války a jsou na denním pořádku? Určite ano, jenže jedna taková obyčejná hádka pro June a jejího manžela skončí dost nešťastně. Její manžel je mrtvý, což jí řeknou až policisté u výslechu.

Přestože jí byl nevěrný a bil ji, tak by ho nikdy nezabila. Sama sobě tvrdí, že by mu smrt ani nepřála. Tentokrát už jeho týrání nevydržela, chtěla odejít, ale syna Sammyho tam nechat nemohla. Dvakrát tedy uhodila manžela soškou.

June si je však naprosto jistá, že v době, kdy od manžela odcházela, byl naživu. Něco se muselo přihodit hned poté, co odešla.

Jenže všechny důkazy svědčí proti ní. Po osmi letech je propuštěna. A resumé? Byla odsouzena za vraždu, kterou nespáchala. Jane má v úmyslu bydlet u sestry Claire a jejího muže Jasona. Sammy jel na výlet, takže mámu nemůže přivítat. June chce zjistit, kdo zabil manžela. Chce dokázat, že je nevinná. Jde do sprchy. Claire jí mezitím vymění léky. Pak jde za milencem Nickem. Musí mu říct, že se June vynasnaží zjistit, jak to tenkrát bylo. Jason nemá radost, že u nich June bude bydlet. June jede s kamarádkou Charlie za Tonyho bývalou asistentkou.

Dozví se, že by něco mohl vědět jakýsi Greg, barman v Tonyho oblíbeném podniku. Jde na oslavu Jasonových narozenin. Nevědomky nebere léky, které by měla, takže je podrážděná a pohádá se s hosty. Jason se cítí trapně. Nemůže June vystát. June s Charlie jedou za Tonyho asistentkou. Najdou ji mrtvou. June se chystá za soukromým detektivem. Její jméno je Diane. Zjistí, že Greg pracuje v divadle. Prozradí, že měl Tony poměr s nějakou dámou na úrovni, které před barem někdo naboural červený mercedes…

Co se stane s June? To se dozvíte v sobotu na Primě love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.