Seriály a filmy

17. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

V seriálu Zločiny ze sousedství za slušňačku, doma zlobí!

Spousta stop a mrtvola nikde. Toť počátek dalšího pátrání v seriálu Zločiny ze sousedství. Jak se s tímto hlavní hrdinky Annabeth a Maureen poperou? Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Kdo zemřel v krvavé lázni?

Tento případ je pořádný oříšek. V garáži bohatého Franka Murphyho je “krve jak z vola”, ale oběť nikde. A Murphy samozřejmě taky zmizel. Jak vyřešit případ, když chybí oběť? Toť pořádná výzva pro Annabeth Chase a Maureen Scofield.

To samozřejmě uvidíte jako každý pátek ve 20.15 na Primě LOVE.

Po práci má Annabeth legraci

Zatímco seriálová Annabeth dře jak kůň, její představitelka Jennifer Finnigan se nedávno náramně pobavila s partou sexy chlápků. Ovšem ve vší počestnosti. Na tuhle společnost narazila, když si vyšla s kamarádkami “na skleničku”.

A jelikož nechceme přiživovat jakékoliv drby na adresu herečky, musíme také říci, že její Instagram se pyšní několika fotkami jejího manžela, s kterým už je více než deset let. I tak si Jennifer viditelně umí užívat života, o čemž vás informujeme pravidelně.

Podívejte se třeba na momentku s legračním sado-maso stolkem.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.