4. září 2017 12:00
redakce Prima Living

Rodinná oslava se trochu zvrtne ve filmu Poznamenaná

Poznamenaná - upoutávka

Těžkou situací prochází hlavní hrdinka irského dramatu Poznamenaná. Musí se totiž vyrovnat s napadením, které navíc zažila v prostředí, kde se měla cítit nejbezpečněji. Mrazivé drama Poznamenaná uvidíte ve středu na Prima MAX!

Oslava se špatným koncem

Na první pohled jsou Cahillovi naprosto normální a šťastná rodina, navíc s krásnou dcerou, která se začíná prosazovat jako fotomodelka. Ve skutečnosti jsou však vztahy za dveřmi jejich domu trochu napjaté. Přesto však nic nebrání tomu, aby rodiče mladé Emmě připravili velkou oslavu 21. narozenin. Oslavu, která má tragický konec….

Stmelí zločin rodinu?

Emma je totiž právě ve svém domě na konci párty znásilněna. Útočník je známý a soud se blíží, rodina a přátelé se musí semknout a traumatizované Emmě pomoci, jak nejvíc to bude možné.

Není to její první těžká role

Emmu v Poznamenané hraje Antonia Campbell Hughes. Pro rodačku z irského Northernu to není jediná emočně náročná role. Šest let po Poznamenané totiž ztvárnila i oběť známého únosu Rakušanku Nataschu Kampuschovou v biografickém snímku 3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové. Antonii si jinak můžete pamatovat i z britské minisérie London Spy nebo francouzského dramatu Kovbojové.

Zazáří tu hvězda z Panství Downton

Další známou tváří v Poznamenané je Emmin otec v podání Brendana Coyla. Coyle se nejvíc proslavil jako těžkým osudem stíhaný pan Bates v populárním historickém seriálu Panství Downton. Objevil se i v psychologickém sci-fi dramatu Svěrací kazajka či romantické hitovce Než jsem tě poznala.

Snímek Poznamenaná můžete vidět ve středu ve 20.00 na Prima MAX!

redakce Prima Living

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný