V pátek uvidíte na LOVE premiérové Soukromé očko!

V pátek večer na Prima LOVE vás čeká seriálová premiéra krimi Soukromé očko. Seriál uvidíte ve 20.15 a můžete se těšit na nezvyklé a osvěžující zápletky a záhadného hlavního hrdinu.

Bývalý profesionální hokejista Matt Shade (Jason Priestley) od základů změní svůj život, když se rozhodne přidat k divoké soukromé detektivní vyšetřovatelce Angie Everett (Cindy Sampson). Shade a Angie jsou dohromady nečekaně schopným detektivním párem.

Jak se stane z hokejisty soukromé očko?

Na chladném ledě profesionálního hokeje se Shade naučil dobře odhadnout lidi, předvídat každý jejich krok a vypořádat se se vším, co si na něho připraví. Díky nové profesi soukromého očka a možnosti spolupracovat s Angie získal příležitost vyrovnat dluhy z vlastní pochybné minulosti. Navíc zjišťuje, že práce soukromého detektiva je plná vzrušení a adrenalinu.

Rychle si uvědomuje, že našel novou profesi, ve které může naplno uplatnit své výjimečné schopnosti. Angie si sice možná myslí, že způsob, jakým se Shade dívá na svět, je trochu naivní, ale její detektivní agentura díky němu získává zvláštní výhodu. Když vyšetřují případy, jsou ti dva jako led a oheň: mrazivě klidní a pekelně odvážní.

Parťák, který být rozdílnější už nemůže!

V druhé řadě se Shade stává oficiálním parťákem Angie a skutečně profesionálním soukromým detektivem. Jenže se brzy ukazuje, že ti dva mají úplně jiný názor na to, jak vést detektivní agenturu; Angie dává příležitost tomu pořádně si všechno dopředu promyslet, Shade se nejraději vrhá do všeho po hlavě. Ale jedno je jisté: když přijde na věc a vyšetřování případů, díky rozdílným povahám a odlišnému přístupu k věci mají nejlepší výsledky.

S rostoucím úspěchem získávají čím dál větší zakázky, které je zavedou do prostředí automobilového závodění, obchodu s realitami, módního byznysu i privátního školství. Navíc je jasné, že navzdory nekonečným neshodám a neustálému hašteření to mezi Shadem a Angie začíná romanticky jiskřit… a dříve nebo později se k tomu budou muset postavit čelem.

Podívejte se na nový seriál tento pátek ve 20.15 na Primě LOVE!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.