V Dallasu se učil líbat i Brad Pitt!

Prima love ve čtvrtek 25. dubna uvede v 16.20 seriálový fenomén Dallas. Kromě známých postav, jako je Bobby a Džejár, se hraním v Dallasu zaučovaly i budoucí hollywoodské hvězdy. Brad Pitt se kupříkladu v Dallasu učil líbat! A už tehdy si byl dost podobný...

Psal se rok 1988 a Dallas už byl světovou seriálovou jedničkou na televizním trhu. Přestože Bradovi bylo už dvacet pět let, zahrál si ve čtyřech epizodách pubertálního přítele blonďaté Charlie, dcery Priscilly Presley, jež byla manželkou předáka Raye.

Když Bradovi Pittovi pustíte jeho herecký záznam, směje se. Oprávněně. Vlastní telecí léta nezapře. Rok předtím se přestěhoval do Hollywoodu a během řízení limuzín nebo prodávání hamburgerů v převleku kuřete, byl Dallas jedním z jeho prvních hereckých pokusů. "Hrál jsem prostě přítele, který je tak blbý, že se nechá přichytit s holkou. Navíc to bylo pěkně divoké, protože jsem tu herečku poprvé v životě viděl až v téhle scéně," vzpomíná Brad.

Randy dostane přednášku o objeveném viru HIV

Ray Bradu Pittovi coby Randymu uštědří pěknou přednášku o bezpečném sexu a AIDS. Výchovný prvek pro každého třetího Američana, který Dallas sledoval. Svět v tu chvíli totiž řešil epidemii syndromu získaného selhání imunity. Přestože první případy HIV/AIDS byly popisovány již v roce 1981 v Los Angels, obrovská čísla obětí viru, o kterém v té době nikdo nic nevěděl, přišla o pár let později. AIDS byl strašák č. jedna, který se České republice do roku 1988 úplně vyhnul. V té době byl vězněn a obviněn první Čech, mladý gay.

Není pochyb o tom, že i Dallas pomohl Pittovi v odstartování kariéry. Ještě tentýž rok se objevil v tehdy úspěšném seriálu Jump street 21, kde odstartoval svou kariéru i Johnny Depp. Přelomovým rokem pro něj ovšem znamenal až rok 1991, kdy ho Ridley Scott zahlédl v jedné z reklam. Byl to ideální typ pro mladíka, co po žhavém sexu okrade Thelmu a Louisu.

Kromě Brada Pitta v Dallasu uvidíte i manželku Elvise Prasleyho, ale i jiné herecké hvězdy! Nenechte si ujít Dallas už v 16.20 každý den na Prima love!

Chcete vědět, v čem byl seriál Dallas první? To se dozvíte zde.

Podívejte se na vztahy v Dallasu v rodinném stromě Ewingů! Pamatujete, kdo byl vlastně Ray? To se dozvíte tady.

Deset faktů o Dallasu, které jste nevěděli!

Dallas je ve čtvrtek zpět! A nebojte, není to sen!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.