Užijte si na PrimaPLAY vášnivý film o tanci!

V našem archivu PrimaPLAY narazíte i na takové libůstky, jako jsou romantické filmy. Na Prima love v pátek ve 20.15 dáváme snímek o tanečnících Let´s dance. Vy si ho hned po odvysílání v televizi můžete užít i on-line!

Let´s Dance 2 uvidíte v pátek ve 20.15 na Prima love, a pokud ho nestihněte, podívejte se na Prima PLAY, kde tento film můžete vidět po odvysílání v naší televizi.

Lets dance 2 navazuje na světový úspěch prvního dílu filmu o street tanečnících. Andie West žije po smrti své matky u její kamarádky Sarah v Baltimoru. Chytí se tam party street dance, která se dala dohromady na ulici a říká si 410. Skupina pilně trénuje, protože by chtěla vyhrát soutěž Streets.

Andii podmínečně vyloučí ze školy a Sarah se rozhodne, že ji pošle k její tetě do Texasu. Kamarádi z klubu však Andii doporučí, že by to měla zkusit na Marylandské umělecké škole. Andie jde na konkurz a je přijata...

Na škole se jí ujímá Robert Alexander III., zvaný Los, který studuje na osvětlovače. Andie se také setkává s Chasem Collinsem, kterého už potkala v klubu. Chase jí prozradí, že školu založili jeho rodiče a ředitelem je jeho bratr Blake, který tančil v londýnském Královském baletu. Blakeovi se sice Andiin taneční výraz nelíbí, ale nabídne jí, aby s ním trénovala...

Co vám nabídne PrimaPLAY o víkendu?

Kromě filmového trháku Let´s Dance 2 si na PrimaPLAY můžete přehrát i další díly reality show, které jste neviděli. Sledujete další ročník Amerika hledá talent? Tentokrát uvidíte další kola, kde se hledají ti nejlepší! Ameriká ma talent můžete na Prima love sledovat v sobotu a v neděli po obědě, přesněji ve 13.50. Pokud jste prošvihli předešlé díly, podívejte se na PrimaPLAY.

Příběhy jedné z nejluxusnějších prostitutek na Prima love, seriál Tajný deník call girl, můžete sledovat v sobotu ve 23.10 a v neděli ve 23.45. Belle totiž pokračuje ve svém budování osobního života, který je, co si budeme povídat, pro prostitutku tvrdý oříšek.

Kromě dílů Prostřeno! a dalších pravidelných pořadů, které sledujete na PrimaPLAY, můžete vidět i tyto pořady!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.