Seriály a filmy

10. července 2015 22:30

Petra Kloidová

Učitelky, které neodolaly pokušení. Přečtěte si jejich příběhy

Na Prima love uvidíte další sobotní příběh ze života. Tentokrát se jedná o téma, které zvedá ze židle mnoho lidí. Učitelky, které neodolají svým vlastním žákům. Případ Carrie Ryansové uvidíte v sobotu ve 20.15. Co ženy přivedlo k tomu, aby měly se svými žáky poměr? Přečtěte si pár příběhů...

V případě Carrie Ryansové to je všechno lest. Carrie je dcera milionáře, která by nemusela hnout prstem, ale učení miluje. S jedním z chlapců, které na střední škole učí, má poněkud bližší vztah. Zatímco on projevuje talent a vysokou inteligenci, jeho rodina ho chce držet pod svými křídly tak, aby pomáhal rodinnému byznysu. Jejich podnikání se však více či méně podobá mafii. Carrie ho chce za každou cenu dostat na vysokou školu, kam patří, ale veškerý dobrý úmysl se obrátí proti ní.

Případ Carrie Ryansové uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15.

Případů, kdy se učitelky zapletly se svými žáky, je asi stejně tak velké množství jako případů, kdy se učitel zaplete se svou žačkou. Jen se o nich více píše. Většinou je to krátký románek, jindy to skončí manželstvím. Jsou všechny ženy, které mají zkušenosti milostného poměru, jen zvrácené? Nebo to může být opravdu láska?

Podívejte se na pár případů z posledních měsíců:

Tehdy sedmadvacetiletá Eppie měla poměr se svým o deset let mladším žákem. Když se to provalilo, samozřejmě ihned přišla o svoji práci. Ze zkušenosti z roku 2012 se ale očividně nepoučila. Nyní, o dva roky později, zveřejnila na svém facebookovém profilu pokračování jejího života. VÍCE TADY.

Učitelka a fotografka

Ashley Elizabeth Zehnderová vyučuje biologii. Občas ale i fotografování. Své hanbaté snímky totiž posílala jednomu ze studentů. Skandál začal nevinně. Studenti po škole rozhlašovali, že mají snímek nahé učitelky. Ředitel začal pátrat, odkud se fotografie vzaly, a zjistil, že Zehnder je poslala jednomu třeťákovi sama a dobrovolně.

Jak to s ní dopadlo? Přečtěte si celý její příběh TADY

Jak podvádět svého žáka se jeho spolužákem?

Tahle žena odváděla pár měsíců na svém pracovišti opravdu pořádnou dřinu. Randila se svým šestnáctiletým žákem. Aby toho nebylo málo, tak ho stačila podvádět ještě s jeho spolužákem. Jak celý skandál praskl? A co o této ženě ještě nevíte?

Přečtěte si ZDE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.