Ty nejneuvěřitelnější momenty z fitness cvičení 80. let

Jane Fonda není jen rozzlobená sekretářka, kterou uvidíte v pátek ve filmu Od devíti do pěti. Kromě herectví totiž proslavila i svým politickým aktivismem proti válce ve Vietnamu, ale také cvičicími videii. A věřte, že cvičení v 80. letech bylo jak z jiného světa. Pojďte se zasmát s námi.

Jane Fonda si sice třikrát téměř sáhla na Oscara, ale nikdy se jí to úplně nepovedlo. Je opravdová škoda, že se Oscaři nemohou dávat i za cvičicí videa. Těch totiž Jane Fonda natočila v osmdesátých letech několik a byla hotovou bombou pro všechny ženy, které ze sebe potřebovaly setřást kilíčka z amerických hamburgerů. Když se podíváte na skoro osmdesátiletou herečku dnes, vypadá vlastně stejně tak dobře, jako před třiceti lety.

Od roku 1982 do roku 1995 natočila Jane Fonda dvacet úspěšných cvičicích videí, kde se snažila předcvičovat fitness a tenkrát obrovsky populární aerobik. V roce 2005 dokonce natočila další cvičicí video! Vypadá to, že žena, kterou režiséři nejčastěji obsazovali do rolí energických, sebevědomých a uvědomělých žen, se jí nesmírně podobají.

Máme několik důkazů, že osmdesátá léta byla naprosto šílená. A ve cvičení jsou tyto důkazy úplně nejprůkaznější. No, viděli jste někdy někoho takové pohyby dělat doborovolně?:)

1) Človek, aby se bál, že se mu vykloubí pánev...

2) Co asi posilovali v pozici "na pavouka"?

3) Ty kulturistické pózy!

4) Cvičení "na lachtana" vám zpevní pas!

5) Jedním velkým tématem už by mohly být i trikoty

Podívejte se na Prima love v pátek ve 20:15, kde s vámi zacvičí herecký talent Jane Fondy ve snímku Od devíti do pěti!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.