Twenty Øne Piløts opět v Praze! A opět vyprodaní

Americké duo Twenty Øne Piløts se po tři čtvrtě roce vrací do Prahy. Vystoupí již 4. listopadu 2016 a jako speciální host se představí irský zpěvák Bry.

V únoru vyprodali klub v Lucerně a obrovský zájem o jejich koncert je i nyní, Tipsport Arena je již beznadějně vyprodaná.

Twenty Øne Piløts jsou Tyler Joseph a Josh Dun, hudební duo pocházející z amerického Ohia. Minulý rok vydali v pořadí již čtvrté album "Blurryface", které sklidilo mnoho pozitivních reakcí. Singl "Stressed Out" se umístil na druhé příčce Hot 100 hudebního žebříčku Billboard a na Spotify má momentálně přes 560 milionů poslechů.

Podobně úspěšný je nejnovější singl "Heathens", který se objevil na oficiálním soundtracku k filmu "Sebevražedný oddíl" v hlavní roli s Willem Smithem nebo Jaredem Letem. Do Prahy se dvojice vrací v rámci světového turné s názvem EMØTIØNAL RØADSHØW, které je téměř ve všech městech vyprodané.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.