Seriály a filmy

10. srpna 2011 15:00

Petr Souček

Turecký Ezel na Prima LOVE

Přestože v Česku zatím pojem „turecký seriál“ vyvolal podobnou reakci jako známý výraz „turecké hospodářství“, televize Prima LOVE připravila pro své diváky lahůdku s názvem Ezel, která vnesla naprosto nový pohled na produkci této hranice mezi Evropou a Asií.

Jakmile se v Turecku seriál odvysílal, stal se diváckým fenoménem, který vyvolal doslova lavinu fanouškovského šílenství. Fiktivní telefonní čísla, která používali herci v seriálu, si začali Turci dávat jako svoje vlastní a někteří na tato čísla neustále telefonovali.

Kombinace dramatu, lásky, zrady a přátelství se opět osvědčila jako ideální směs pro děj, který diváky nebude nudit. Těšit se mohou i na výbornou kameru a špičkové herecké osazení. Mezinárodní internetová filmová databáze imdb.com hodnotí Ezel výbornými 87 %. Po odvysílání v Turecku v roce 2009 trhal rekordy ve sledovanosti (rating 14 %, share až 34 %).

Ezel je výpravné drama o lásce a přátelství, zradě a pomstě.

Ömer je mladý sympatický muž, který se právě vrátil z vojenské služby a chystá se oženit s krásnou Eysan, dívkou svých snů. Jeho nejlepší kamarádi Cengiz a Ali jsou pro něj jako bratři, bezvýhradně jim věří. Vše vypadá skvěle, Ömer má před sebou báječný život.

Drama začne v momentě, kdy ho zničehonic zatkne policie za vraždu a loupež v kasinu. Ömera odsoudí a zavřou. Život se mu zhroutí, přátelé i milenka zmizí a dalších deset let mu v hlavě zní jediná otázka: Proč? Je jasné, že to na něj někdo nastražil. Mohli to být jeho nejbližší?

První díl seriálu Ezel uvede Prima LOVE v sobotu 20. srpna.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.