Seriály a filmy

11. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Tři praštěné, ale romantické okamžiky Kate a Castla!

Další práce pro Castla a Beckettovou. Než se s nimi v úterý pustíte do dalšího kriminalistického dobrodružství, připomeňte si pár romantických (a tak trochu praštěných) momentů hlavních hrdinů, a teď už i manželů. Chemie mezi nimi prostě nemá chybu!

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý od 20.15 na Prima Love.

Ano!

Pěkně „zostra“ začala šestá řada seriálu. Právě v prvním díle totiž na houpačkách požádal Richard Castle Kate o ruku. Ačkoliv její první reakce byla (a není se čemu divit) poněkud bouřlivá, nakonec to dopadlo parádně. A nechyběl ani okouzlující úsměv Stany Katic.

Zpátky do čtyřicátých let

Velice originálně se ve 14. díle 4. řady pokouší Richard Castle vyřešit zločin spáchaný na přelomu 30. a 40. let spojený s drahým náhrdelníkem. Jak? Při četbě deníku z tohoto období. Navíc si představuje jeho aktéry s tvářemi svých spolupracovníků i svou. Takže ještě v době, kdy spolu nechodili, jsou Richard a Kate za pár. A navíc v glamour stylu!

Opilí milenci

A půjdeme ještě hlouběji… Ve třetí řadě bylo to, že se dají Castle s Kate dohromady, stále pouhým snem některých fanoušků. Tvůrci už jim ale sem tam nějakou tu romantickou perličku nadhodili. Třeba jako první polibek Richarda a Kate v 13. epizodě.

Tehdy tihle dva hráli během sledování vraha opilé milence. A jak lépe odpoutat jeho pozornost než pořádným vášnivým polibkem? V závěru líbačky navíc Kate ještě zvládla zločince zneškodnit dobře mířeným kopem. Absolutně cool!

Další díl seriálu Castle na zabití už v úterý ve 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.