TOP STAR Love: Nejkrásnější pozadí

Která z českých hvězd má nejkrásnější pozadí? Jak oslaví Marta Kubišová sedmdesátku? A co nám prozradí Janek Ledecký o své rodině? Uvidíte v pondělí v TOP STAR Love na Prima love ve 21.40 hod.

Nejkrásnější pozadí

Muži se dělí na dva tábory. První miluje pohled na dámské poprsí, ten druhý se nemůže vynadívat na ženské zadečky. Jaká tuzemská hvězda má pozadí nejkrásnější?

Bude se Erbová vdávat?

Od loňských Vánoc nosí modelka Vlaďka Erbová zásnubní prsten, který jí dal přítel, fotbalista Tomáš Řepka. Kdy bude svatba?

Otevřená zpověď Kubišové

Se zpěvačkou Martou Kubišovou se život příliš nemazlil. Dvakrát prožila klinickou smrt, mnoho let nemohla zpívat. Paní Kubišová slaví 70!

Otevřená zpověď Ledeckého

O tom, že muzikant, producent a zpěvák Janek Ledecký si přísně střeží své soukromí, se ví. Ale teď nám poskytl otevřený rozhovor právě o své rodině!

Jak se dostat na titul?

Někdo tam chce být za každou cenu, jiný se novinářům vyhýbá, jak může, a přesto se jim někdy neubrání. Nahlédneme do titulních stránek novin!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.