TOP STAR Love: Misska a superfotbalista

Tajný příběh spisovatelky Obermannové: Milovala prezidenta a všem to řekla. Misska a superfotbalista... Co nám prozradí Vignerová a Ujfaluši z milostného života? Sledujte TOP STAR Love Martiny Gavriely v pondělí 3. 12. ve 21.40 na Prima love.

Sexy Domanská

Modelka Denisa Domanská předvedla své křivky. Dokázala, že titul v soutěži krásy vyhrála zaslouženě!

Obermannová o lásce k Havlovi

Milovala prezidenta a napsala o tom knížku. Spisovatelka Irena Obermannová si zveřejněním údajného milostného vztahu s Václavem Havlem způsobila velké problémy.

Láska mezi Vignerovou a Ujfalušim

Fotbalista Tomáš Ujfaluši a modelka Aneta Vignerová randí od loňského léta. Jak funguje vztah na dálku? Chystá slavný pár svatbu?

Finková, Laurinová – o dětech

V poslední době měly problémy se svými vztahy. Obě mají děti. Linda Finková a Sabina Laurinová prozradily, zda potomci půjdou v jejich šlépějích.

Sexy Sokolová

Modelka Kateřina Sokolová je krásná a taky nesmírně šťastná! Jak to dělá? Prozradím nám recept na pohodu, krásu ve tváři a šťastný život.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.