TOP STAR love: Kariéra založená na obrovských ňadrech!

Pětky jí nestačily, tak musí mít sedmičky! Modelka s největším poprsím u nás! Sexy olympionik i sexy muži, kteří jsou na muže a nestydí se za to!

Top star love Martiny Gavriely ve čtvrtek ve 20.45 hodin na Prima love!

Silikonové krásky

Případů dívek, které si hodlají na obrovských ňadrech budovat kariéru modelky, tu pár je. Podíváme se za Julií Zugarovou, Dominikou Mesárošovou a Eliškou Bučkovou, která prý údajně plastickou operaci také podstoupila.

Olympionik David Svoboda

Zlatý olympionik David Svoboda si našel čas a pozval štáb Top Staru Love k sobě domů. Popovídali jsme si o sportovní kariéře a ženách.

Iva Kubelková

Herečky ze seriálu Cesty domů opět slavily. Tentokrát na lodní párty. Ozdobou večera byla Iva Kubelková, která prozradí recept na ultra štíhlou postavu a jak prožila dovolenou.

Jiřina Bohdalová v novém pořadu

Herečka Jiřina Bohdalová se stala tváří a průvodkyní nového zábavného pořadu Zrcadlo tvého života, kam si zve ty nejzajímavější hosty…

Slavní gayové

Jak se vyrovnali se svou genetickou výbavou, s kým žijí, touží po manželství a adopci dětí? Na to nám otevřeně odpověděli módní návrhář Osmany Lafitta, moderátor Honza Musil a choreograf a tanečník Yemi.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.