Seriály a filmy

11. července 2012 10:03

Štěpán Podmol

TOP STAR love: Jsou v sexu náruživější Češky nebo Slovenky?

Lucie Křížková je čerstvou maminkou a štíhlá jako laňka! Co se stalo se skupinou Holki? Ivan Vyskočil má opět partnerku mladší o několik desetiletí!

Sledujte Top star love s Martinou ve čtvrtek od 21.40 na Prima love!

Lucie Křížková Váchová a miminko:

Novopečená maminka Lucie Křížková Váchová porodila na začátku května synka Davídka. Po porodu je prý štíhlejší než předtím. Pracovní nabídky se jí jen hrnou…

Holki:

Holki – slavné trio se po několikaleté odmlce opět vrací a dává o sobě vědět odvážným videoklipem. S dívčí skupinou zavzpomínáme na staré časy…

Ivan Vyskočil:

Herec Ivan Vyskočil si vždycky potrpěl na mladší partnerky. Ani teď tomu není jinak. S půvabnou, o 41 let mladší Romanou chodí již pár let. My si s Ivanem popovídáme zejména o práci.

Dara Rolins není ani Rolincová:

Původní jméno Dary Rolins znělo Darina Gambošová. Proč podala žádost o změnu jména? V reportáži se podíváme na některá úplně šílená jména slavných!

Češky a Slovenky jsou dračice:

Češi a Češky jsou sexuálně mnohem víc aktivní než zástupci slovenského národa. My se na česko-slovenské rozdíly zaměříme, ovšem po stránce krásy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.