TOP STAR love: Jak se mají Decastelo, Špráchalová a Matušková?

Pravá, nebo umělá? Jak je rozeznat? Návod jak nenaletět umělému vábení! Vdova po Matuškovi denně pláče a nemůže zapomenout…

Sledujte Top star love Martiny Gavriely ve čtvrtek ve 21.40 na Prima love!

Eva Decastelo v Las Vegas:

Moderátorka Eva Decastelo je v jednom kole. Stará se o rodinu, staví dům a relaxovat a nabírat síly jezdí do zahraničí. V Top Star love uvidíme její soukromé video z cesty do Las Vegas.

Kamila Špráchalová v Řecku:

Oblíbená herečka Kamila Špráchalová strávila letní dovolenou ve slunném Řecku se svými seriálovými kolegyněmi. Kamera Top Star love byla u toho.

Olga Matušková – návštěva Česka:

Vdova po Waldovi Matuškovi Olga Matušková občas zajede do rodných Čech. Co tady tři roky po smrti manžela dělá? Stále ji ještě bolí srdce ze ztráty nejbližšího člověka?

Psí miláčkové:

Řada českých hvězd se láskyplně stará o čtyřnohé kamarády. Podíváme se na psí miláčky Kateřiny Stočesové, Marty Jandové, Noida a Moniky Absolonové.

České krásky – pravá, nebo silikonová ňadra?

Řada českých krásek musí snášet spekulace, zda mají, či nemají umělá prsa. Ukážeme vám nejen ty, u nichž se tento „problém“ neustále řeší, ale také vnadné krasavice, které plastické operace přiznaly.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.