TOP STAR love: Historické informace o prsních implantátech!

Podívejte se, jak se Ondřej Sokol účastnil festivalu v Karlových Varech! Jakému oboru se věnuje Ester Ládová? Jak strávili dovolenou herci z Cest domů?

Dívejte se na Top star love s Martinou Gavriely ve čtvrtek v 21.40 na Prima love!

Prsa z umělé hmoty:

Doktor Karel Fahoun patří k průkopníkům estetických plastických operací u nás. Podělil se s námi o zajímavé informace o Wichterleho implantátu, českém předchůdci silikonu.

Cesty domů – dovolená v Řecku:

Doba dovolených je v plném proudu. Jak ji strávily některé hvězdy z oblíbeného seriálu Cesty domů? Společně se přesunuly do slunného Řecka.

Ester Ládová – kariéra kosmetičky:

Vnadná zpěvačka Ester Ládová se proslavila především ve filmech pro dospělé. V současné době se věnuje zcela jinému oboru. Jakému? Jak se má a co dělá?

Ondřej Sokol a ženy:

V Karlových Varech se před měsícem konal filmový festival. Sjely se celebrity ze všech koutů světa, aby se pobavily a uvolnily. Naše kamery byly u toho.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.