TOP STAR Love: Bohyně krásy

Bohyně krásy Blanka Matragi. Krásně vypadá a krásné věci dělá. Nahlédneme do její dílny. Dcery Jany Šulcové prozradí o slavné mamince všechno, co se dosud nevědělo. Sledujte TOP STAR Love Martiny Gavriely již v pondělí 10. prosince ve 21.40 na Prima love.

Sexy Pavelková

Romana Pavelková nedávno vykřikovala, že už se před objektivem nikdy nesvlékne. Ale co to, že ji teď uvidíme pouze ve spodním prádle?

Nela na plastice

Vítězka show Hotel Paradise Nela Slováková má na hrudi pěkná nová prsa, nechala si je zvětšit. Z jejích dvojek jsou rázem čtyřky!

Jana Šulcová o životě

Herečka Jana Šulcová si prošla peklem, než se postavila na nohy poté, co ji opustil manžel Oldřich Vízner. A jaký vztah má se svým dcerami?

Matragi v Praze

Blanka Matragi se vrací ke své původní profesi sklářky. Vytvořila jedinečné skleněné šaty ve velikosti dospělé modelky!

Slavní podnikají

Podnikání okusila řada celebrit. Někteří se pořádně popálili, jiným se skvěle daří!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.