Sukničkář a seriálový chirurg je 20 let ženatý a má 5 dětí!

Každé úterý můžete na Prima love sledovat úspěšný seriál Chirurgové. A v něm arogantního stážistu Alexe Kareva s obličejem, který by většina žen chtěla minimálně jednou zfackovat. Alex totiž honí každou sukni v nemocnici. Vypadá na dvacet pět, ale herec Justin Chambers umí pěkně překvapit!

Postava Alexe Kareva byla zpočátku jednoduchá jako již zmiňovaná facka. Alex chtěl prostě sex. Sex s kýmkoliv. Podlehly mu sestřičky, stážistky a doktorky. Při sebemenší zmínce o vztahu vzal nohy na ramena. V posledních sériích se ale ukáže, že i tvrdá skořápka Alexe Kareva se časem ošoupe tak, že za ní můžete zahlédnout poměrně citlivého muže...

Manžel a táta pěti dětí

Představitel Dr. Alexe Kareva Justin Chambers na to opravdu nevypadá, ale 11. června oslavil čtyřicáté třetí narozeniny! Justin je i přes svůj mladý věk přes dvacet let ženatý a má pět dětí.

Justin Chambers začínal jako model, předváděl i pro takové značky, jako je Calvin Klein. Jeho manželka Keisha pracovala v modelingové agentuře. Jednoho dne se spolu potkali v jedné místnosti a bylo to. Po dvou letech od svatby se jim narodila dnes osmnáctiletá Isabella, za další tři roky dvojčata Maya a Kaila, poté Eva a před deseti lety konečně syn Jackson. Justin se přiznává, že tenhle počet jim naprosto stačí, ale aby toho nebylo málo, adoptovali ještě dva psy z útulku. To je rodinka k pohledání!

Stárnutí s manželkou popisuje emotivně

Za tak dlouhé manželství, jaké mají Justin s Keishou, už by měli dávat speciální Oscary. Manželství, které šťastně trvá víc než dvacet let, je v Hollywoodu naprosto nevídané. Justin ho popisuje tímhle způsobem: "Není to tak dávno, může to být pár let zpátky, co jsme se Keishou bavili o našich prarodičích. A najednou jsou pryč, už mezi námi nejsou. I naši rodiče stárnou, prošli jsme si tím, a budeme tím procházet znovu spolu."

Na seriál Chirurgové se můžete podívat každé úterý ve 23.25!

Kdo je Cristina Young? Slaví narozeniny!

Kdo má lepší hlášky z Chirurgů? Cristina vs. Meredith?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.