Seriály a filmy

11. listopadu 2014 23:00

Petra Kloidová

Strašidelná fotogalerie královen krásy: Jsou to návnady pro pedofily?

Z dupaček vyrostly rovnou do večerních sexy šatů. Prima love dnes uvede americkou reality show Malé královny krásy, kterou můžete sledovat na Prima love od pondělí do pátku v 17.55. Podívejte se na ambiziózní princezny, které chtějí vyrůst příliš brzo.

Již od středy vysíláme kontroverzní reality show Malé královny krásy. Děvčátka od tří let soutěží mezi sebou o to, které je nejkrásnější. Za jejich vzhledem, který se často až extrémně snaží přiblížit ideálu ženské krásy, stojí jejích ambiciózní matky.

Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, které pocházejí z nejrůznějších prostředí, a seznamuje diváky s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízejí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky.

Malé královny krásy však nejsou jen oblečené jako malé dospělé, ale často se i chovají jako dospělé ženy. Jejich gesta a pohyby poukazují na jejich pohlavní dospělost, kterou se snaží zahrát hlavně na pódiu.

Podívejte se do fotogalerie na produkty ambiciózních matek, které často neznají meze:

Na Prima love můžete sledovat reality show Malé královny krásy od pondělí do pátku v 17.55!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.