Stana Katic si užívá pauzu od Castla na zabití. Jak?

Zdá se, že Stana Katic slunce prostě miluje. A není divu – hlavní hrdinka seriálu Castle na zabití si ho “nese” zřejmě v genech, neb má srbské, chorvatské a černohorské kořeny. Hlavně pohoda...

Stana Katic nedávno potěšila svoje fanoušky dalšími fotkami z Instagramu, kam celkem pravidelně přispívá zprávami o svém životě. Ti největší fandové tak mají pocit, že vědí, kam se její kroky ubírají i ve chvíli, kdy zrovna nenatáčí, nebo v momentě, kdy se rozhodne opustit seriál.

Castla na zabití můžete sledovat každé úterý ve 20.15 na Prima Love. A co uvidíte toto úterý?

Kate bude řešit smrt velice mladé dívky nalezené v popelnici. Patoložka si všimne malé dorbnosti, která by mohla případ dívky spojit i s nedávným umrtím prostitutky. A Kate s Castlem bude mít plné ruce práce...

Moře a Kate, to je láska nebeská

Fandy nedávno potěšila několika “prosluněnými” fotkami ze dne, který se rozhodla strávit na pláži.

Sedmatřicetiletá herečka si dala pořádný relax, u kterého jí to navíc velice slušelo. A plážovou pohodu patrně dopřála i svému psímu kámošovi. S manželem se bohužel tentokrát nepochlubila.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.