Seriály a filmy

27. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Speciální jednotka z Myšlenek zločince má posilu. O koho jde?

Příchod Alex Blake - s tím je spojen začátek osmé řady populárního seriálu Myšlenky zločince. Než si dáte s excelentním týmem agentů další pátrání, mrkněte na pár perliček o jejich „nové“ posile. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20:15 na Prima Love.

Začínala super mladá

Alex nastoupila k FBI v pouhých 24 - jako ranému dvacátníkovi se něco takového podařilo pouze geniálnímu Spencerovi Reidovi. Klobouk dolů!

Od křížovky k doktorátu

Ostatně Alex, jejíž specialitou je lingvistika, získala hned dva magisterské tituly na Berkeley a pak se (nepřekvapivě) vrhla na PhD. Vedle práce pro FBI excelentní lingvistka také učí na univerzitě. Prvním krokem k této kariéře přitom byla údajně Alexina záliba v křížovkách, k nímž ji přivedla matka…

Castle na zabití - Alex Blake hraje Jeanne Marie Tripplehorn, archiv Prima

Rodina policajtů

A když jsme u té rodiny…To že se dala Alex právě k FBI rozhodně není překvapením. Jako detektiv totiž působí i její mladší brácha Scott, policista byl její otec a starší brácha Danny, jako policajt pracoval taky. Zabili ho však při loupežném přepadení. Právě po Dannyho a matčině smrti se skrz všechnu tu bolest Alex rodině odcizila, ovšem poté, co se Scott zraní, k sobě opět, právě na konci osmé řady, začnou hledat cestu…

Speciální znalost

Alex rozumí znakové řeči a také se jí domluví! Rozumí také tzv. Pig Latin, jazykovou hře, v níž jsou záměrně šifrována slova.

Zvláštní vztah

Alex si během svého působení v týmu získá zvláštní vztah ke Spenceru Reidovi. Vidí v něm tak trochu svého syna…Vlastního přitom kdysi ztratila.

Co čeká Alex v prvním díle osmé série?

Uvidíte v pondělí od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.