Sladké recepty

3. listopadu 2014 09:00

Petra Kloidová

Soutěžící Fantastických dortů budou vytvářet sladké náklaďáky. Podívejte se!

V pondělí uvidíte další díl Fantastických dortů. Ve 20.15 na Prima love uvidíte tři soutěžící soutěžit o 10 000 dolarů. A jejich úkol? Sladký motorismus, kterému tentokrát přijdou na chuť i ženy!

Kdo říká, že motorismus je jen pro muže? Počtem jistojistě ženy převyšují, ale mezi motoristickými nadšenci najdete i něžné pohlaví. Zvlášť teď, ve chvíli, kdy v americké reality show Fantastické dorty uvidíte ty nejsladší možné součásti motorismu. Je libo zakousnout se do pneumatiky z marcipánu? Nebo byste si radši dali volant?

Sladký náklaďák a jiná pokušení ve Fantastických dortech

Trojice soutěžících se tentokrát pokusí vytvořit co nejúžasnější dort na velkou slavnost náklaďáků. O 10 000 dolarů se utkají Ashley, Mark a Christy. Brzy po spuštění časomíry jsou tu první návrhy a vznikají podpěrné konstrukce a základny. Ashley je jediná, kdo se již soutěže zúčastnil, a tak si věří. Po dvou hodinách se týmy věnují tvorbě pneumatik a plamenů. Všichni usilovně pracují a brzy zbývá jen třetina původního času. Christy je pozadu a mnohé detaily nestihne dokončit. Mark umisťuje velký náklaďák doprostřed hořící obruče. Zbývá pět minut! Ashley veze dort, který váží téměř 450 kg. Pod Markovým dortem rampa téměř praská. Probíhá obhajoba a porada porotců…

Co všechno šikovní cukráři dokážou upéct na toto téma? Jen se podívejte:

Chcete další sladkou inspiraci? Za týden se můžete těšit na nový časopis webu Prima Fresh, kde najdete nové a tradiční recepty na vánoční cukroví, ale i na skvělé dezerty. A nezůstane jen u sladkého!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.