Soutěž o hvězdnou proměnu prodloužena

Milé dámy, máte jedinečnou příležitost soutěžit o změnu image pod vedením profesionálních stylistů. Soutěž byla prodloužena do středy 12. 10. 2011. Co pro výhru musíte udělat?

Zašlete fotografii celé postavy v tom nejlepším, co najdete ve svém šatníku na email soutez@palacflora.cz. Do emailu napište, proč právě vy, byste měl/a vyhrát.

Odborná porota ve složení: Gábina Partyšová, marketingová ředitelka Paláce Flóra – Daniela Vocetková, docent Jan Měšťák a Alenka Šafratová – zakladatelka a ředitelka Kurzu stylistů, vybere na základě fotografií a vašich dopisů deset výherců Velké proměny. Deset vybraných pak vyhrají dárkový voucher v hodnotě 3000 kč na zboží dle vlastního výběru v rámci Paláce Flora. Zároveň se přímo na místě získá hodinu z jedním z deseti přítomných stylistů, kterými jsou: Misha Džurná, Josef Čechota, Kristýna Voců, Claudia Marčeková, Denisa Přikrylová, Veronika Kasbi, Natálie Steklová, Lukáš Macháček, Milena Zhuvralova, Filip Vaněk. O vlasový styling všech výherců se postarají kadeřníci z luxusního vlasového studia pod vedením Tomáše Kotlára. Podmínkou předání výhry je účast na unikátní noční show The Night of Passion for Fashion, která proběhne 20. října od 18. do 23. hod. v Paláci Flóra. Celým večerem bude provázet půvabná moderátorka Kateřina Kristelová. Informace o soutěži a samotné akci najdete na stránkách www.palacflora.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.