Sobotní příběhy ze života na Love: žena se stane obětí schizofrenika

Sobotní večer na Prima love patří dalším příběhům ze života. Tentokrát uvidíte příběh ženy, které se zabije manžel. A když pátrá po jeho splínech, objeví jedno velké rodinné tajemství. Snímek Záhadná minulost uvidíte na Prima love ve 20.15.

Lařin manžel Jason se pokusí spáchat sebevraždu, jelikož ho trápí cosi z dětství. Lara se vydá do Jasonova rodného města za jeho bratrem Gradym, aby odhalila příčinu manželových problémů. Netuší však, že Grady trpí poruchou osobnosti a jí hrozí smrtelné nebezpečí…

Jason Darcie se pokusí spáchat sebevraždu. Vezme si prášky a zapije je alkoholem. Najde ho manželka Lara a okamžitě zavolá záchranku. V nemocnici Jasona oživí. Tvrdí, že dělal nějaké ženě dřez a celou dobu tam brečelo dítě. V tu chvíli na něj padl hrozný smutek. Chtěl navždy odejít. Lara nechápe. Je to snad tím, že se chystají mít miminko? Jason její domněnku zavrhne. Řekne, že nic nechápe, protože jí nechybí kusy dětství, které by si chtěla pamatovat.

Lara pohovoří s doktorem Mickelsonem, k němuž Jason už několik měsíců chodí. Stěžuje si, že antidepresiva vůbec nezabrala. Doktor se domnívá, že má Jason nějaké trauma z dětství. Lara namítne, že se manžel o dětství nikdy nezmiňoval. Natož o nějakých problémech. Doktor doporučí intenzivní terapii na klinice. Je však finančně náročná, a proto pro Jasona nedostupná.

Lara si vybaví, jak připravovali svatbu. Jason nechtěl pozvat otce ani bratra. Prý by stejně nepřišli. Pak ji napadne, že by si peníze na léčbu mohla půjčit právě od švagra Gradyho. Chce se za ním vydat. Možná bude vědět, co Jasona trápí.

Grady pracuje v pizzerii. Šéfová mu navrhne, zda by nechtěl dělat asistenta vedoucího. Je nervózní, musí to probrat s bratrem. V autě si povídá sám se sebou a slyšíme i nějaký hlas, se kterým mluví...

Záhadnou minulost uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.