Sobota na Love: Nevlastní dcera a Gigolové!

Prima love se znovu vrací k sobotním příběhům ze života. Nevlastní dcera je drama plné tajemství. Poté vás navnadí rekap VyVolených a Gigolové si budou hrát se zvláštní sexuální hračkou!

Drama Nevlastní dcera vypráví tak trochu o pořekadle: pro dobrotu na žebrotu. Nejprve jí nabídli nocleh na jednu noc, aby se vzpamatovala z autonehody. Nakonec se Susan stala dalším členem rodiny Connerových a začala pracovat na jejich statku. I přes nesouhlas Lindy, která mladé ženě nevěří ani slovo. Jenže než stačí cokoli vypátrat z její minulosti, na statku dochází k první smrtelné nehodě... Jak to dopadne? Uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15!

Jak pokračují VyVolení?

To se dozvíte ve 22.20!

Znáte časy, kdy můžete sledovat VyVolené?

pondělí + středa: Rekapitulace od 21.20 hod.

úterý + čtvrtek: Rekapitulace od 21.50 hod.

Pátek + sobota: Rekapitulace vždy po hlavním filmu

Sledujte, co se děje ve vile právě teď na webu VyVolených!

Gigolové budou dnes sado-maso!

K Bracovi se vrací stará nezadaná známá, Brace má velikou radost. Ale to nejhorší má teprve přijít. Práce gigolů je někdy dost náročná. Jimmy by mohl vyprávět. Pozvala si ho zdánlivě nesmělá mladá žena. Brzy zjistí, že je masochistka. Čekají ho dost perné chvíle. Žena má přání: Chtěla by vyzkoušet jakousi „ptačí klícku“, tedy pomůcku na pánské přirození, kterou mu nasadí. Má od ní klíč a Jimmymu říká, že čím déle ji vydrží nosit, tím víc peněz dostane.

Po krátkém mučení Jimmy odchází s úkolem. Do dalšího dne má přinést věci, které mu žena sepsala. Jsou to většinou pomůcky ze sexshopu. Nakoupí je se Stevenem.

Zosobnění ženských sexuálních tužeb, Gigoly, si užijte v sobotu ve 23.25 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.