Slavní levobočci – dítě s milenkou si upletl Arnie i člen královské rodiny

Arnie, rakouský kulturista, který dosáhl všeho, na co jen pomyslel. Nedávno brázdil Prahu na kole, teď se na něj můžete podívat na Prima love ve filmu Policajt ze školky. Už dnes ve 20.15. A my vám teď prozradíme, že jeho život nebyl vždy úplně tip ťop.

Arnieho skandál

Rakouský kulturista, který to dotáhl na superhvězdu akčních filmů, a superhvězda, jež se stala guvernérem Kalifornie – to je dobře známý životní příběh Arnolda Schwarzeneggera. Americký sen před třemi lety mírně narušila zpráva o tom, že Arnie roky tajil levobočka. Tehdy třináctiletého syna Josepha počal s Mildred Baenovou, která u nich pracovala jako hospodyně.

Herec a politik byl v té době už 25 let ženatý s Marií Shriverovou – pikantní na celé záležitosti je, že ta v roce 1997 o pouhých pět dnů dříve než hospodyně Schwarzeneggerovi porodila nejmladšího syna Christophera. Joseph navíc vyrůstal v jejich domě, neboť Baenová tam byla hospodyní dvacet let. Arnold prý dítě po léta finančně podporoval a chlapec rostl do jeho podoby. Skandálek zasadil vážnou ránu manželství Schwarzeneggera a Shriverové. Od roku 2011 spolu nežijí, zatím se ale nerozvedli.

Podívejte se na ukázku filmu Policajt ze školky:

Jako by mu z oka vypadla

Boris Becker. Foto: Public domain

Na přelomu tisíciletí vzbudila pozornost i nevěra slavného tenisty Borise Beckera. S modelkou Angelou Jermakovovou v jedné londýnské restauraci zplodil dceru Annu, která mu už od dětství byla velice podobná. Přešlap ho stál manželství s Barbarou Beckerovou, s níž měl v té době už dva syny. Becker je v současnosti ženatý s holandskou modelkou Sharlely „Lilli“ Kerssenberg, která mu v roce 2010 porodila syna Amadea.

V královské rodině

Aférka se nevyhnula ani britské královské rodině. Exmanžel princezny Anny, Mark Phillips, si ještě jako ženáč „upletl“ dcerku Felicity, které je v současnosti 28 let. Anna a Mark se rozvedli v roce 1992 a v současnosti mají oba nové partnery. Phillips se znovu oženil v roce 1997 s bývalou olympioničkou Sandy a mají spolu dceru šestnáctiletou Stephanii, od roku 2012 však manželé žijí v odloučení.

Další díl seriálu Castle na zabití v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.