Slavná dvojčata: miliardářky, falešní zrzci a Bond girls

Případ, v němž figurují jednovaječná dvojčata, řeší stuttgartští kriminalisté ve čtvrtečním díle Místa činu. Dříve než zjistíte, oč tentokrát šlo, se seznamte se slavnými dvojčaty z červeného koberce. V některých případech je proslavila právě podoba, jiná se od sebe liší podobou i ambicemi.

Místo činu: Na hranici zákona uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Nejbohatší dvojčata

Asi nejznámější jsou dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsen, dívky televizních obrazovek i pláten kin. Největší popularitu získaly počátkem devadesátých let v sérii filmů věnovaným lapáliím těchto blonďatých, roztomilých holčiček. Začínaly jako batolata střídáním v jedné roli seriálu Full House, později si vedle hraní v úspěšných rodinných filmech založily i vlastní značku dámského oblečení, hraček nebo kosmetiky.

Nyní jsou s majetkem ve výši zhruba 1,5 miliardy korun nejbohatší dvojčata světa, zažily si však i nepříliš veselé okamžiky – Mary-Kate se třeba jeden čas potýkala s anorexií.

Zrzaví čarodějové

Pamatujete potrhlá a rošťácká dvojčata George a Freda z veleúspěšné filmové série o Harry Potterovi? Ztvárnili je James a Oliver Phelpsovi. Mezinárodními hvězdami se stali „až“ ve čtrnácti, kdy si zahráli v prvním díle Harry Potter a kámen mudrců. Dnes osmadvacetiletá dvojčata nedávno vyrazila do kalifornské Santa Moniky poohlédnout se po dalších filmových příležitostech, v současnosti už jsou však zase zpátky v Anglii. Kromě herectví se věnují charitativní činnosti – a také sdílejí zálibu v golfu. A z rozpustilých výrostků vyspěli ve stylové a sexy mladé muže. Mimochodem, ve skutečnosti nejsou zrzaví, ale hnědovlasí.

„Utajená“ sestra

Dvojče má i slavná kráska Eva Green. Představitelka femme fatale Jamese Bonda v Casino Royale je o dvě minuty starší než její sestra Joy. Dámy se od sebe však liší nejen podobou, ale i životním stylem. Zatímco Eva je hollywoodskou hvězdou, Joy žije v Normandii a chová koně. „Joy a já jsme velmi rozdílné povahy,“ potvrdila kdysi sama Eva. Dříve spolu prý příliš nevycházely, teď už jsou na tom však dobře.

Místo činu: Na hranici zákona uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.