Sladké momenty, které prozradily reálný vztah Pattinsona a Kristen Stewart

Obrovsky utajovaná láska hereckých představitelů upíra Edwarda a Belly už je pryč. Ti dva se potkali na natáčení Stmívání a svůj vztah mohli tajit možná i několik let. Oficiálně se rozešli po provalené nevěře Kristen Stewart, která rozvrátila manželství režiséra trháku Sněhurka a lovec.

Idolové všech teenagerů Robert Pattinson a Kristen Stewart ve svých začátcích, kdy filmové Stmívání přišlo do kin, prožili obrovské hony od fotografů paparazzi. Úkol bulvárních plátků zněl jasně, zachytit tuhle dvojici spolu tak, aby se konečně potvrdilo, že ti dva spolu mají vztah nejen před filmovými kamerami.

Robert stejně jako Kristen jsou povahou introverti, kteří se odmítají ukazovat na veřejnosti. Oficiální začátek vztahu tedy nikdo nezná, veškeré indicie ovšem vedou k tomu, že láska se mezi nimi rozhořela už během prvních dní natáčení Stmívání, které uvidíte v neděli na Prima love ve 20.05.

Ačkoliv oficiální začátek neznáme, oficiální konec jejich vztahu měl světové publikum a způsobil konec jednoho manželství. Kristen Stewart byla paparazzi vyfocena v milostné chvilce s režisérem Ruppertem Sandersem, který s Kristen točil blockbuster Sněhurka a lovec. Zatímco Kristen její nevěra stála – v uvozovkách – jen vztah, Sanderse rovnou celé manželství.

Přes neslavný konec tohoto vztahu se jim podařilo jejich zásadní momenty utajit, ale ne tak docela, podívejte se sami, jak to mezi nimi jiskřilo.

Ty plaché pohledy...

A poslouchání každého slova, co vaše polovička řekne...

Ty momenty, kdy to sice není vůbec vtipné, ale vám to přijde naprosto úžasné...

První okamžiky, kdy sice víte, co mezi nimi je, ale ještě se nic nestalo...

Potřeba se vždycky smát, když se na sebe podíváte...

Ten moment, kdy se chcete dotknout sebe i na veřejnosti, ale pak si uvědomíte, že nemůžete...

A kdy na to opravdu zapomenete...

A ty první pusy...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.