Sladká Love! Po Markétě uvidíte Fantastické bonbóny

Willy Wonka je proti Jackie Sorkin pouhý břídil. V reality show Fantastické bonbóny uvidíte zákulisí obchodu v Los Angels, který plní ty nejtajnější sladké sny. Karamelové hory a gumové konfety se stanou krajinou pro tvrdé budování byznysu a kloubení rodiny s kariérou...

Fantastické bonbóny nejsou jen o budování sladkého impéria. V reality show, ze které se sbíhají sliny, musí šéfka sladkého impéria vyvážit kariéru s osobním životem. Zkrátka, pondělí bude na Prima love ve znamení sladkého. Po Božských dortech od Markéty uvidíte, jak se dělá krutý byznys ve světě laskominek, které se často stávají spíše oživlým snem.

Šéfka Jackie Sorkin a její tým se snaží klientům splnit každé přání. Výsledkem jsou neuvěřitelná sladká překvapení. Běžné laskominy se přímo před očima mění v umělecká díla třeba v podobě šatů vyrobených jako dárek k doslova sladkým šestnáctinám.

Víte, co Jackie a její zaměstnankyně všechno umí? Podívejte se do galerie:

Plány sladké paní šéfové

Vést obchod, který se nachází v městě andělů, není nic snadného. Konkurence je doslova obrovská a dýchá Jackie na záda. Vzpomínáte na Báječné dorty?

Jako žena se potýká s dalšími problémy, které ji život v rámci vedení podniku předhazuje. Jackie plánuje rozšířit své impérium a pustit se do ještě náročnějších projektů, zároveň ale musí brát ohled na své manželství a povinnosti matky. Nemluvě o tom, že ve všem spěchu a stresu čeká další dítě. Na to, že je Jackie workoholik, mají její rodiče svůj vlastní názor. Jenže pokud to znamená splnění všech sladkých snů, Jackie je ochotná riskovat i úplné zhroucení...

Jak se Jackie povede skloubit kariéru matky a úspěšné cukrářky? To uvidíte na Prima love každé pondělí ve 20.45 hned po pořadu Božské dorty od Markéty!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.