Skutečné příběhy na Love: žena začne odhalovat krutá tajemství z dětství

Dětství je bezpochyby jedno z období lidského života, které formuje osobnost člověka. Co se pak stane, když v dětském věku zažijete jednu z nejkrutějších věcí na světě? Alexandru se ve filmu Zakázána tajemství snaží její vlastní matka zabít. Vše uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.05.

Kanadský thriller Zakázaná tajemství, který uvidíte již tuto sobotu, navazuje na skutečné příběhy, které můžete sledovat na Prima love každou sobotu. I příběh Alexandy, krásné blondýny se stal. Film vypráví o životě dítěte, které se stalo obětí vlastní matky a ještě k tomu vidělo vraždu na vlastní oči.

S hlavní postavou Alexandou se potkáváme ve chvíli, kdy se rozvádí se svým mužem. Kvůli tomu se také musí odstěhovat z domu, který s ním vlastnila. Nezbyde jí nic jiného, než se nastěhovat zpět do rodného domu. Dům však skrývá několik nepříjemných tajemství. Kdysi v něm Alexandra jako šestiletá zažila trauma, z kterého se člověk dokáže dostat opravdu těžce. Byla svědkem toho, že její matka zavraždila tetu Judith. Pak se ještě pokusila Alexandru utopit v bazénu. Děsivé vzpomínky na dětství jí nedají v noci spát ani v dospělosti.

Věci se dostávají do pohybu...

Od rozvodu Alexandry a Dana uplynulo sotva pár dní, Alexandru však mnohem víc trápí děsivé noční můry. Dávná nešťastná událost, při níž její teta zemřela, je možná poslední zlá vzpomínka, kterou si pamatuje z dětství.

Zlé sny ji však znepokojují stále víc, a tak se vypraví za svou matkou do sanatoria. Krátce po její návštěvě však matka umírá, a Alexandře nezbývá než kontaktovat svého dlouholetého přítele, terapeuta Sama. Jenže co čert nechtěl, Alexandra se za nejasných okolností probouzí vedle svého mrtvého exmanžela. Po svém zadržení a následném útěku je však odhodlaná odhalit všechna zapomenutá tajemství...

Zakázaná tajemství uvidíte na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.