Skandál v americkém talentu: Vydíral Afghánistánem

Show Amerika má talent tento pátek ve 20.15 zažije obrovské dojetí, poté ale velké zklamání. Do talentové show se hlásí lidé s různými osudy. Jedním z nich byl i bývalý voják z Afghánistánu...

Na prkna, která dokážou splnit každý americký sen, se v talentové show objevil i sympatický mladý muž. V kostkované košili a kovbojském klobouku se plaše představil porotě, která má pověst jedné z nejsarkastičtějších v dějinách televizních talentových soutěží.Tim Poe se představil jako bývalý voják, který kvůli zraněním opustil svoji základnu v Afghánistánu.

„Byli jsme s dalšími vojáky čistit domy od munice a najednou přilétl granát. Poranil jsem si záda a granát mi zasáhl i mozek," řekl Tim publiku, které neskrývalo své dojetí. O jeho zranění neměl nikdo pochyb, Tim totiž od té doby silně koktá, ale když zpívá, jeho koktání se zázračně ztrácí. Začal si často zpívat ve sprše a jeho snoubenka Carry ho přemluvila, aby ukázal svůj talent. Publikum i porotce dojal skoro k slzám a Tima s hlubokým respektem pustili do dalších kol...

Odhalení přinesla až americká vláda

Timův příběh zasáhl celou Ameriku. Bohužel stejně tak i jeho nadřízené, kteří se k jeho životnímu příběhu vyjádřili po svém. Minnesotská Národní garda veřejně oznámila, že podle jejich šetření nebyl Tim Poe nikdy zraněn v Afghánistánu.

Jak se zachovají porotci k Timovi, o kterém se dozvěděli, že lhal? Chtěl voják jen obměkčit ve svém rozhodování porotu a davy fanoušků? Na to se můžete podívat v pořadu Amerika má talent v pátek večer ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.