Sherlock Holmes oholil na Vánoce všechny vlasy. Poznáte ho?

Tohle nikdo nečekal. Představitel Sherlocka Holmese dokáže vždycky překvapit. Třeba teď o Vánocích si oholil vlasy. Co na to jeho fanoušci a tvůrci seriálu, kteří počítají s jistou vizáží hlavního hrdiny?

I v novém roce 2017 můžete na Primě LOVE sledovat premiérové díly čtvrté řady Sherlocka Holmese: Jak prosté. Co uvidíte již toto úterý?

K Sherlockovi se na chvíli vrátí pravá anglická atmosféra. Bude si totiž zahrávat s myšlenkou, že vrahem oběti byl snad pes baskervillský, což je shodou okoloností jedna z dalších slavných povídek Arthura Conana Doyla, tvůrce slavného Sherlocka Holmese.

Morlandův zámožný známý, Henry Baskervill, požádá Holmese a Watsonovou, aby prověřili okolnosti smrti jeho bratra. Detektivové najdou svědka, který viděl mrtvého utíkat před velkým svítícím zvířetem…

Sherlock Holmes šel o Vánocích dohola

Vánoce většinou patří do kategorie svátků, kde je obžerství povoleno stejně jako divoká párty na Silvestra. Jak skončila oslava příchodu nového roku u Johnnyho Lee Millera sice netušíme, ale jeho Vánoce rozhodně stály za to. Johnny se nejspíše rozhodl, že k blížící se pětačtyřicítce (víte, co všechno stihl do čtyřiactyřiceti let?) je nutné něco razantně změnit.

Zatímco jiní vyměnují manželky za dvacetileté milenky, představitel Sherlocka Holmese nemusí, jelikož má jednu bývalou modelku doma. A tak přišly na řadu jeho vlasy, ačkoliv rok 2016 byl pro herce velice vydařený. Už delší dobu se povídalo, že Miller trpí vypadáváním vlasů a krutý severní vítr zachycený na fotkách od paparazzi prokázal, že zbytek vlasů brzy odvane čas. A tak to Johnny Lee Miller vyřešilrazantně – je z něj charismatický Sherlock bez vlasů. Nebo se chystá na novou roli? Zatím tajemně mlčí.

Sledujte premiérové díly Sherlocka Holmese: Jak prosté na Primě LOVE ve 20.15 každou středu.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.