Sherlock Holmes: Lucy Liu 3x jinak. Jako modelka, malířka i stylová máma

Herectví, malování, modeling a v neposlední řadě také výchova syna - toť hlavní náplň dní Lucy Liu. Alespoň podle jejího Instagramu. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima Love.

Oslavila parádní výročí

Co se herectví týče, soustředí se teď Lucy Liu zřejmě nejvíc právě na roli Joan Watson v seriálu Jak prosté. A dobře že tak! Protože bezpochyby i kvůli tomu, jak si dva hlavní hrdinové sedli, tento počin minulý měsíc oslavil už stou epizodu.

A to mnozí škarohlídi seriálu v jeho počátcích extra zářnou budoucnost nepředpovídali.

Září s paletou i na lodi

Lucy Liu se nedávno představila i jako modelka pro značku bot Bruno Magli. A to, že by jí slušel i “pytel od brambor” pak dokazuje s paletou a v barvou potřísněných šatech třeba tady.

Nejvíc stylová je však bezpochyby jako spokojená máma s podobně vyparáděným synkem Rockwellem! Tihle dva mají šmrnc jak hrom!

Co čeká Lucy v seriálu?

Tak za prvé - její Joan Watson a Sherlock musí vyřešit trojnásobnou vraždu. Za druhé se pak jako Joan musí postavit otci Sherlocka Holmese. Kvůli čemu? A uspěje?

To uvidíte v dalším dílu seriálu Jak prosté ve středu od 20:15 na Prima Love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.